Somon sălbatic servit cu piure de mazăre și sos tahini cu miere.
150g, 120g, 50g
125 lei
File de somon, servit cu piure de mazăre și sos tahini cu miere.
150g, 120g, 50g
85 lei
Steak de ton pregătit pe grătar, servit cu piure de avocado și salsa de ananas.
180g, 80g, 50g
115 lei
File de biban de mare, acompaniat de un piure de cartofi cu creveți, servit alături de salsa de roșii proaspete și creveți trași în unt.
350g
95 lei
Piept de pui gătit sous-vide, cheddar, prosciutto, mix de semințe, baby spanac și sos cu smântână, roșii deshidratate și ciuperci.
400g
78 lei
Piept de curcan pregătit sous-vide, aromatizat cu cimbrișor, servit cu legume coapte și sos de muștar.
380g
78 lei
Piept de rață servit cu legume la cuptor și sos de fructe de pădure.
220g, 150g, 50g
102 lei
Pulpă rumenă de rață, pregătită la cuptor, servită cu piure cremos de cartofi și măr, și sos de vișine.
250g, 150g, 60g
98 lei
Obrăjori de porc, serviți cu mălai copt și sos de smântână cu gălbiori.
160g, 120g, 50g
98 lei
Mușchiuleț de porc, pregătit la cuptor, servit cu cartofi în coajă aromați cu unt și sos chimichurri.
200g, 120g, 50g
68 lei
Tigaie picantă cu mușchi de vită, piept de pui și legume, servită cu orez cu unt.
480g, 150g
78 lei
Fâșii din piept de pui în crustă de pesmet crocant, servite alături de cartofi prăjiți și sos Ranch.
200g, 100g, 60g
68 lei
Mușchi de vită feliat, montat pe jumătate de farfurie, creveți trași în unt pe cealaltă jumătate, totul legat cu reductie de unt și lime, servit cu orez Jasmine.
350g
130 lei
Cotlet de porc cu sos de ciuperci și mămăliguță.
220g, 120g, 60g
82 lei
Rasol de vită, gătit lent (slow-cooked), servit cu piure de cartofi cu trufe, sos demiglace și sos chimichurri.
250g, 120g, 50g
110 lei
Tentacule de caracatiță, servite cu piure de avocado și salsa Pico de Gallo.
270g
135 lei