Somon sălbatic servit cu piure de mazăre și sos tahini cu miere.
150g, 120g, 50g
110 lei
Steak de ton pregătit pe grătar, servit cu piure de avocado și salsa de ananas.
180g, 80g, 50g
108 lei
File de biban de mare, acompaniat de un piure de cartofi cu creveți, servit alături de salsa de roșii proaspete și creveți trași în unt.
350g
95 lei
Piept de pui gătit sous-vide, cheddar, prosciutto, mix de semințe, baby spanac și sos cu smântână, roșii deshidratate și ciuperci.
400g
68 lei
Piept de curcan pregătit sous-vide, spanac sote, conopidă și ciuperci coapte, servit cu piure de păstârnac cu vanilie.
380g
64 lei
Duet cu mușchi de vită Argentina și creveți Jumbo, servit cu sparanghel și sos de smântână aromat cu busuioc.
400g
126 lei
Piept de rață servit cu legume la cuptor și sos de fructe de pădure.
220g, 150g, 50g
98 lei
Pulpă rumenă de rață pregatită la cuptor, servită cu piure cremos de cartofi și măr și sos de vișine.
250g, 150g, 60g
87 lei
Obrăjori de porc, serviți cu mălai copt și sos de smântână cu gălbiori.
160g, 120g, 50g
86 lei
Mușchiuleț de porc pregătit la cuptor, servit cu cartofi în coajă, aromatizați cu unt și sos chimichurri.
200g, 150g, 50g
58 lei
Tigaie picantă cu mușchi de vită, piept de pui și legume, servită cu orez cu unt.
480g, 150g
72 lei
Fâșii din piept de pui în crustă de pesmet crocant, servite alături de cartofi prăjiți și sos Ranch.
200g, 100g, 60g
62 lei
Rasol de vită slow cooked servit cu piure cremos de cartofi cu trufe și sos chimichurri.
250g, 120g, 50g
86 lei
Cotlet de porc cu sos de ciuperci și mămăliguță aromată cu chimen.
220g, 120g, 60g
70 lei