Termeni și condiții

Site-ul www.littletexas.ro este proprietatea US ROM HOUSE LTD SRL (“Little Texas”).
Acest document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul www.littletexas.ro. Utilizarea site-ului şi accesul la serviciile oferite presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele ce decurg din acceptarea acestora.
Little Texas îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prezentele termene şi condiţii de utilizare.

ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obţinerea de informaţii despre serviciile si evenimentele oferite si organizate de către Little Texas precum şi accesul la articole şi informaţii specifice.
Orice utilizare în alte scopuri decât acestea nu este permisă. Little Texas nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

ARTICOLE ŞI INFORMAŢII

Articolele şi informaţiile publicate pe site-ul www.littletexas.ro sunt realizate şi verificate de către echipa Little Texas si/sau colaboratorii sai. Scopul acestora este de a oferi informaţii si noutati despre activitatea noastra.
Subliniem faptul că informaţiile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, iar pentru mai multe detalii va rugam sa va adresati in scris sau telefonic echipei noastre.

DREPTURI DE AUTOR

Little Texas oferă acces liber la site-ul sau / şi autorizează utilizatorii să vizualizeze şi să preia informaţii postate pe site doar în scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informaţiile existente pe acest site este deţinut de Little Texas. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără permisiunea explicită a Little Texas. Conţinutul acestui site, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile şi orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea Little Texas sau a partenerilor săi.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea sau revinderea unei părţi a materialelor, accesul sau folosirea informaţiilor şi a materialelor într-un mod ce nu respectă dispoziţiile legislaţiei româneşti sau internaţionale privind dreptul de autor şi proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acţiuni.

Little Texas îşi rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea şi utilizarea acestui site şi de a solicita sancţionarea potrivit legii a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a conţinutului sau a securităţii acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita Little Texas şi serviciile sale.

REGULI DE UTILIZARE

NU SUNT PERMISE:

LEGĂTURI EXTERNE

Prin intermediul site-ului www.littletexas.ro puteţi întâlni şi accesa link-uri către alte site-uri terţe.
Little Texas nu işi asumă răspunderea privind confidenţialitatea acestor site-uri, drept pentru care vă sfătuim să luaţi cunoştinţă de politicile de confidenţialitate şi condiţiile de utilizare specifice lor.

RĂSPUNDERE

Little Texas nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte sau accidentale, rezultând din:

Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau reţelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informaţii din conţinutul site-ului.
Răspunderea pentru informaţiile, opiniile şi conţinutul articolelor publicate pe site-ul www.littletexas.ro aparţine în exclusivitate autorilor.