Sweet Texas

Dulciuri realizate în patiseria proprie, din ingrediente naturale de calitate, cu migală și o firească iubire pentru detalii.
Le poți dărui cuiva important din viața ta sau să le savurezi într-un moment special de self-love.

Rezervă

Sweets

Something to sweeten
your day

Torturi

Descriere

Aniversări, zile de naștere, evenimente speciale: există un tort perfect pentru fiecare moment! În colecția Sweet Texas, vei descoperi arome și texturi savuroase, obținute din ingrediente naturale.

Torturile se realizează la comandă și pot fi personalizate în funcție de tematică și preferințele tale.

Sweet Texas

Tortul mult visat,
gata să fie comandat.

Prăjituri

Descriere

Fiecare zi poate fi un motiv de sărbătoare, atunci când trăiești viața cu inima deschisă. Dulciurile Sweet Texas sunt daruri perfecte pentru zile care devin speciale fiindcă tu îți dorești să fie așa.

Realizate în patiseria Little Texas din ingrediente naturale, prăjiturile Sweet Texas sunt disponibile în colecții limitate sau la comandă și sunt ambalate festiv.

Sweet Texas

Dulciuri speciale,
pentru momente extraordinare.

Candy Bar

Descriere

Dulciurile Sweet Texas surprind. Atât prin decorul rafinat și atenția la detalii, cât mai ales prin gustul desăvârșit. Dacă dorești să îți răsfeți invitații cu dulciuri premium, artizanale, în oferta de candy bar Little Texas ai o varietate de opțiuni din care poți alege. În plus, aromele și decorul pentru candy bar pot fi personalizate, pentru a se integra perfect în tematica evenimentului tău. Acum, poți comanda Candy Bar Sweet Texas atât pentru evenimentele realizate în cadrul restaurantului nostru, cât și pentru evenimente externe.

Sweet Texas

Amprenta dulce
a evenimentului tău.

Suntem aici pentru a‑ți oferi o experiență memorabilă.

Hai să ne cunoaștem și să stabilim detaliile celui mai frumos eveniment din viața voastră.

Ramona Seserman

General Manager

ramona.seserman@littletexas.ro
0741.741.740
Olesea Munteanu

Event Manager

olesea.munteanu@littletexas.ro
0786.229.888