Săli de evenimente

Experiențele legendare iau forma perfect potrivită ție în cadrul pe care Glen Rose, Alamo, restaurantul și terasa Little Texas ți-l oferă. Boem sau profesional, colorat sau minimalist, îți suntem alături pentru a crea that picture perfect moment.

Rezervă

Săli de evenimente

Just like your
love story

Glen Rose Ballroom

Descriere

Glen Rose este o adevărată bijuterie a sălilor de evenimente. Detaliile decorative, candelabrele din cristal și accentele aurii oferă eleganță, căldură și rafinament oricărui eveniment.

Este o locație perfectă atât pentru evenimente de familie, cât și pentru evenimente corporate. Spațiul poate fi configurat în funcție de necesitățile evenimentului tău, devenind o alegere optimă pentru cei care caută o combinație între eleganță și versatilitate.

Glen Rose Ballroom
Capacitate

160 pers. (cu ring dans)

120 pers. (fără ring dans)

Suprafață

220 m2 - sală

52 m2 - ring de dans

Alamo Ballroom

Descriere

Situată în centrul grădinii Little Texas, sala Alamo cucerește privirile prin detaliile arhitecturale, peretele de oglinzi și accentele aurii. În Alamo, evenimentele capătă o atmosferă caldă, pe care invitații tăi o voi aprecia cu siguranță.

Poți rezerva această sală atât pentru evenimente intime în familie, aniversări, cât și pentru activități în echipă – workshopuri, cursuri.

Alamo Ballroom
Capacitate

60 pers. (cu ring dans)

Suprafață

130 m2 - sală

Terrace & Garden

Descriere

Frumusețea grădinii Little Texas și eleganța terasei sunt ingrediente cheie pentru un eveniment memorabil. Atmosfera relaxantă e completată de zumzetul liniștit al naturii, iar toate acestea oferă unicitate evenimentelor tale.

Terrace & Garden
Capacitate

160 pers. (cu ring dans)

120 pers. (fără ring dans)

Suprafață

220 m2 - sală

52 m2 - ring de dans

Suntem aici pentru a‑ți oferi o experiență memorabilă.

Hai să ne cunoaștem și să stabilim împreună detaliile evenimentelor de business sau de echipă pe care le organizezi.

Ramona Seserman

General Manager

ramona.seserman@littetexas.ro
0741.741.740
Olesea Munteanu

Event Manager

olesea.munteanu@littletexas.ro
0786.229.888