Dacquoise de migdale cu cafea, crocant de migdale, cremă pasticcera de cafea, servit cu mousse de ciocolată cu lapte.
150g
42
Budincă de curmale, servită caldă, cu sos de caramel aromat cu portocale și înghețată de vanilie.
170g, 60g
38
Blat umed de castane, cremă de castane cu inserție de bezea, servit cu mousse de ciocolată albă.
150g
40
Crud de cătină și lămâie, blat cu nuci, miere și ghimbir, cremă de ciocolată albă cu cătină și ghimbir, crumble de miere. * Cătina utilizată în acest desert este produsă local, pe plantația Liceului Adamache.
160g
38
Foi crocante umplute cu cremă de iaurt și portocale, servite cu miere și fistic.
220g
42
Blat de migdale cu matcha, mousse de ciocolată albă, jeleu de mango și ganache de ciocolată cu matcha.
120g
42
Prăjitură de ciocolată, sos de fructe de pădure homemade și înghețată de vanilie.
100g, 30g, 30g
38
Blat de migdale cu nuci îndulcit cu miere, cremă de caju și fructe negre, jeleu cu fructe și tărâțe de psyllium.
100g
38
Clătite americane pufoase, servite cu cremă de ciocolată cu lapte, banane caramelizate, înghețată de vanilie și sos de caramel.
300g
36
Plăcintă de mere cu aromă ameţitoare de scorțișoară, preparată după o rețetă autentic americană, servită opțional cu cald de vanilie.
300g, 50g
38