News

Descoperă

Spring Bloom. Evenimente si dulciuri de primavara la Little Texas

Primăvara începe, mai întâi, ca un sentiment. O rază de soare care ne mângâie chipul, un parfum aproape palpabil de viață, o emoție și un freamăt pentru noul anotimp care ne înviorează.

În centrul acestui tablou strălucitor, stă ea: femeia, mama, fiica, prietena, iubita, sora. Cu ea începe primăvara, căci zâmbetul ei înflorește visuri, speranțe, iubirea. Pentru ea, soarele se arată pe cer și luceferii își fac drum spre pământ.

La Little Texas, dedicăm începutul lunii martie grației și farmecului feminin. Am pregătit atât evenimente tematice dedicate doamnelor (dar și întregii familii), cât și colecții speciale de Mărțișoare dulci, cadouri delicioase Sweet Texas și surprize pentru oaspeții noștri.

MARTISOARE COLORATE SI ZANE FERMECATE. ATELIER DE CREATIE PENTRU COPII

📆 1 martie 2024, 18:00

📍 Little Texas Kids Roof

Prin ochi de copil, primăvara e ca o zână bună, ce readuce soarele și florile și frunzele verzi ale copacilor. Primăvara este cea care ne scoate din nou afară, să ne bucurăm de natură, de buburuze și fluturi și culori.

Pe 1 martie, la Little Texas organizăm o petrecere specială pentru întâmpinarea primăverii, alături de animatorii de la Kids Mania Iași.

🌸 Atelier de confecționat Mărțișoare 🦋 Picturi pe față, baloane modelate și tatuaje temporare 🥰 Meniu special pentru copii, limonadă și desert 🧚 Petrecere alături de Zânele Primăverii

Participarea la atelier costă 100 lei și include meniul pentru copii și toate materialele necesare pentru atelierul de creație.

Sună pentru rezervare

Spring Bloom. Evenimente si dulciuri de primavara la Little Texas
SPRING BLOOM: EVENIMENT SPECIAL IN GLEN ROSE

📆 8 martie 2024, 18:30
📍 Glen Rose

Pe 8 martie 2024, în sala Glen Rose, magia EI se întrepătrunde cu arome memorabile, acorduri melodice și un strop de primăvară.

Seară memorabilă în Glen Rose | DJ și muzică live – Soundcheck Iași (Anca Șerban, Andreea Sălăvăstru și Robert Popescu – voce; Alex Jaxx – saxofon; Vlad Lazăr – chitară; Călin Andrei – tobe; Cătălin Huțanu – pian) | Photocorner și fotograf | Cadouri dulci pentru doamne | Tombolă cu premii

MENIU SPRING BLOOM – 420 LEI/PERSOANĂ

AMOUSE BOUCHE:

Sfeclă roșie murată, cremă de brânză de capră, vinegretă de muguri de pin (30 gr)
Pairing – Montagner, Millesimato, Rosé (60 ml)

ENTRÉE:

Tartar de avocado cu creveți Black Tiger (160 gr)
Pairing – Caloian, Sauvignon Blanc (125 ml)

FISH COURSE:

Somon la cuptor cu cartofi dulci copți, salată de microplante și sos tahini (380 gr)
Pairing – Domeniul Bogdan, Rosé (125 ml)

MAIN COURSE:

Mușchi file de cerb, servit cu sparanghel și mămăligă cu blue cheese, sos de piper verde (300 gr)
Pairing – Domeniul Bogdan, Cupaj de Cabernet, Syrah, Fetească (125 ml)

DESERT:

Mix de fructe exotice cu mousse de cocos în glazură de ciocolată, jeleu de afine și cireșe marascchino, bezea vegană (150 gr)
Pairing – Montagner, Millesimato, Rosé (60 ml)

Rezervă o seară memorabilă pentru tine și persoana ta favorită și asigură-te că îi amintești cât de mult înseamnă pentru tine!

Detalii despre eveniment

Sună pentru rezervare

SPRING BLOOM, SEARA SPECIALA ÎN RESTAURANT

În restaurantul Little Texas, vei putea savura în seara de 8 martie aceleași preparate inconfundabile din meniul a la carte și trei opțiuni de desert în ediție limitată. Seara va fi acompaniată melodic de Pamela Aviziteiței, cu muzică live și o atmosferă care să inspire primăvara.

În plus, fiecare doamnă va fi câte un cadou dulce din partea Little Texas, ca gest de prețuire și apreciere. Locurile sunt limitate, așa că rezervă din timp experiența Little Texas.

Sună pentru rezervare

FLORI PENTRU MAMA: ATELIER DE CREATIE PENTRU COPII

📆 8 martie 2024, 18:30
📍 Little Texas Kids Roof

Mama este centrul universului unui copil, pe umerii ei stă cerul cel albastru și norii cei pufoși. Atunci când toată iubirea dintre mama și copilul ei nu mai încape în cuvinte, cei mici găsesc întotdeauna noi moduri prin care să o exprime.

Pentru 8 martie, animatorii de la Kids Mania Iași le vin în ajutor – cu un atelier special de creat flori din hârtie și multe activități distractive pentru o seară de neuitat.

Participarea la atelier costă 120 lei și include meniu pentru copii, vizionarea unei piese de teatru și toate materialele necesare pentru atelierul de creație.

SPRING BLOOM KIDS MENU – 120 lei/copil

Rattlesnake Chips & Salsa
Bastonașe din legume
Paste cu pui și sos alb
Limonadă roz (căpșuni)
Desert special: Căpșuni glazurate și Popsicles

Creăm împreună amintiri distractive, iar părinții se bucură de timp împreună.

Detalii despre eveniment
Sună pentru rezervare

SWEET FLOWER BLOSSOM: MARTISOARE SI CADOURI DULCI

Daruri dulci pentru ea: mama, sora, fiica, soția, colega, prietena ta. Oricine ți-a venit în gând, merită să știe cât de importantă este pentru tine.

🌷 Sweet Flower Blossom: o colecție de dulciuri cu aromă și decor de primăvară, realizate din ingrediente naturale și ambalate festiv.

Dulciurile din această colecție sunt disponibile pentru comandă toată luna martie.

Vezi colecția de dulciuri

Other events

Revelion 2023
Vizualizează
Love is a Tale of Two, evenimente dedicate Valentine’s Day
Vizualizează
Mystery Dinner, November
Vizualizează