News

Descoperă

Little Texas – Petreceri in aer liber

Momentele speciale trebuie sărbătorite la Little Texas

Pentru orice tip de petrecere privată – nuntă, botez, aniversare – ai la îndemână cel mai frumos loc din Iași – Little Texas. Stabilim împreună toate detaliile – de la meniu la amenajarea spațiului – pentru ca petrecerea ta să fie legendară.

Pentru că siguranța este pe primul loc, la Little Texas se implementează în mod constant măsuri importante: de la separarea fluxurilor de intrare și ieșire, reamenajarea spațiului, cu asigurarea distanțării sociale, instruirea și echiparea corespunzătoare a personalului, dezinfectare și igienizare periodică la meniuri single-use și tacâmuri dezinfectate și sigilate. Toate, pentru o experiență legendară.

Meniul Little Texas este o poveste care conferă valoare fiecărei clipe. Ingredientele proaspete, selectate, se transformă în preparate deja cunoscute sau noi, menite să ofere tuturor o experiență memorabilă.

Fiecare moment merită sărbătorit la Little Texas. Alege Little Texas, personalizează meniul și lasă-te cucerit de un mix complet de arome, sunete și energie pozitivă.

Rezervă acum locul pentru cel mai frumos eveniment din viața ta: https://littletexas.ro/contact/

Little Texas – Petreceri in aer liber

Other events

Sweet Christmas Collection: dulciuri in editie de Sarbatori 🍪
Vizualizează
Mystery Dinner, November
Vizualizează
Spring Bloom. Evenimente si dulciuri de primavara la Little Texas
Vizualizează