News

Descoperă

Revelion 2020

Fragilitatea artelor vizuale ne inconjoară și ne inspiră zilnic, fiind cel mai frumos manifest la preocupările și lipsa timpului de care ne lăsăm copleșiți. Cumva, mai mult sau mai puțin conștient, ne suplimentează actul creativ și recreativ, în funcție de mediul în care în care ii facem loc să încolțească și să se dezvolte.

Little Texas duce cele 4 petreceri de revelion la rang de artă, îmbrăcând în frumos fiecare experiență la trecerea dintre ani. Simfonia formelor, texturilor și culorilor care decorează sala și îmbracă farfuriile în egală măsură, compun o parte a tabloului pe care îl vom picta împreună în noaptea de Revelion. Restul detaliilor vor fi dezvăluite pe parcurs, timp în care noi alegem cele mai armonioase elemente ce vor construi întregul tablou.

Revelion 2020
Meniu Banksy: 460 lei

Glen Rose Ballroom: DJ VIK | Lasere și lumini| Meniu special cu tematică| Cocktail Bar| Momente Artistice | Tombolă | Confetti |

Amuse – bouche
Pernuțe cu rață Pekin slow cooked, trufe, alune, chips de cartof mov și piure de castane.
Wine pairing: Casa de Vinuri Cotnari , Colocviu la Veneția, Rose, Spumant Brut.

Starter
File de struț marinat și afumat cu piure de fasole roșie, file de ton roșu cu chutney de ananas și pere,cremă de brânză de capră cu urdă și coriandru pisat în crustă de mălai, sfeclă roșie coaptă, păstârnac și morcov, scoici sotate pe pâine cu ceapă și avocado.
Wine pairing: Gramma, Cuvee Vișan, Aligote & Fetească Regală & Fetească Albă, sec.

Fish Dish
File de știucă servit cu piure de spanac, conopidă și ghebe marinate,alături de sos de usturoi și busuioc.
Wine pairing: Domeniul Bogdan, Primordial, Sauvignon Blanc, Sec

Main Course
Vrăbioară de vită, piure de migdale, felii de cartofi cu cimbrișor și sos demiglace.
Wine pairing: Domeniul Coroanei-Segarcea, Prestige, Marselan, Sec

Desert
Mousse de ciocolată albă cu piure de caise și salvie.
Wine pairing: Crama Averești, Nativa, Traminer de Averești D.O:C., Demidulce

COCKTAIL BAR
Open Bar Spirits
Jack Daniel’s
Absolut
Jagermeister

Open Bar Non Alcoolic
Apă plată/minerală
Sucuri gama Pepsi / Prigat

Meniu Van Gogh: 590 lei

Restaurant: Band | Decor special | Meniu special cu tematică | Exquisite Spirits & Wine Bar | Momente artistice | Tombolă |

Amuse – bouche
Pernuțe cu rață Pekin slow cooked, trufe, alune, chips de cartof mov și piure de castane.
Wine pairing: Casa de Vinuri Cotnari , Colocviu la Veneția, Rose, Spumant Brut

Starter
Piept de rață afumat, panna cotta de capră, mentă crocantă și merișoare, sos romesco, somon sălbatic gravlax, caracatiță, morcovi caramelizați, dulceață de gutui, foaie de orez cu flori de lavandă, roșii cherry coapte și semințe de dovleac sărate.
Wine pairing: Crama Oprișor, Rusalcă Albă, Chardonnay & Sauvignon &Riesling Italian & Pinot Gris, Sec

Fish Dish
File de pește spada, piure de fenicul, pandișpan cu brocoli și parmezan, sos de iaurt cu cimbrișor și lime.
Wine pairing: Crama Oprișor, Jiana, Cabernet Sauvignon & Pinot Noir, Sec

Main Course
File de vită Black Angus Creekstone pregătită pe Josper, servit alături de cartofi cu trufe în kataif, și fondue.
Wine pairing: Masseria Capoforte, Primitivo Salento IGT, 2016, Sec

Desert
Mousse de ciocolată albă cu piure de caise și salvie.
Wine pairing: Crama Averești, Nativa, Traminer de Averești D.O:C., Demidulce

BAR
Exquisite Spirits
Gentleman Jack, Grey Goose, Tequla Patron Reposado, Fernet-Branca, BELUGA, Tanqueray

Open Bar Non Alcoolic
Apă plată/minerală
Sucuri gama Pepsi / Prigat
Espresso/ Cappucinno/ Caffee Late

Meniu Disney: 180 lei

Kids Village: Animatori | Decor special| Meniu special | Karaoke | Momente artistice | Tombolă | Confetti |

Starter
Chips & salsa
Cheese bites
Chips de cartofi home-made

Main Course
Mini burger de vită cu sos de avocado
Mini Cordon Bleu cu sos de roșii
Cartofi dulci și noi, pregătiți la cuptor, aromatizați cu cimbrișor și sare de Himalaya.

Desert
Mousse de ciocolată albă cu piure de caise și salvie.

Open Bar
Limonadă (diverse sortimente)
Apă plată/minerală
Sucuri gama Pepsi / Prigat
Șampanie pentru copii