Romanian Day

Sărbătoare românească împletită cu bucurie texană.

Plecând de la ideea de unitate în diversitate și pasiune pentru mâncare, de Ziua Națională a României ne-am reinventat și de data aceasta și am pregătit un burger românesc, care să reflecte pasiunea culinară a poporului român, iubitor de preparate cu gust intens și arome autohtone.

Romburger-ul pe care l-am creat anul acesta la Little Texas conține elemente autentice și tradiționale, dar gătite cu inspirație și pricepere, din care rezultă cel mai surprinzător burger, cu chiflă de mălai cu susan, pulpă de porc marinată cu un sos roșu aromat, o felie de omletă și ardei gras. E strașnic de gustos și vine împreună cu o porție de cartofi țărănești.

Momentul dulce al acestei zile este rezervat unei porții de desert din zona Bucovinei ce îmbină gustul tradițional cu cel modern, rafinat, împrumutat din multiculturalismul vremurilor pe care le trăim.

Rezervă-ți o experiență autentică: 0741.740.740.

MENIU

ROMBURGER (480g, 150g)
Un burger reinterpretat din: chiflă de mălai cu mix de semințe de susan, pulpă de porc marinată cu sos roșu aromat, o felie de omletă pufoasă și ardei gras, alături de o porție apetisantă de cartofi țărănești.

SWEET CORN CAKE (150g)
Prăjitură fină din mălai și brânză de vaci, smântână naturală și cremă pufoasă de brânză, cu un gust delicat de vanilie, servită cu topping de caramel și coacăze.

Scroll to Top