Petreceri de Crăciun la Little Texas: Experience life

Perioada Crăciunului este una mult așteptată, plină de momente festive, petrecute în compania oamenilor dragi. Sipritul de sărbătoare își face loc inclusiv în mijlocul companiilor și este unul din acele momente potrivite din an pentru petreceri care să exprime mulțumirea și apreciere fată de toți cei care i-au stat alături.

La Little Texas vrem să transformăm aceste momente în experiențe surprinzătoare. De aceea, anul acesta am pregătit trei concepte inedite de petreceri corporate, care au menirea să creeze cadrul ideal pentru cele mai frumoase amintiri între colegi.

De la vestitele petreceri din Vestului Sălbatic, până la eleganța și nonconfomismul serilor extravagante, poveștile care se vor scrie în atmosfera pe care o vom crea, vor fi de neșters.

DOWNTOWN TEXAS – Restaurant
Petrecerile în Vestul Sălbatic se lasă cu multă voie bună, socializare și amintiri de păstrat. Pentru o experiență cu adevărat texană, am pregătit un concept de petrecere care să aducă Vestul mai aproape de oamenii din compania dvs.
Preparatele și băutura specifice Texasului vor condimenta seara și petrecerea, iar decorul va completa întregul tabloul. Avem pregătite pălării, lasouri, pistoale și multe alte detalii surpriză, pentru a-i introduce pe cei prezenți în atmosfera plină de energie și libertate texană.

Winter Wonerland Christmas Party – Alamo
Bun venit într-o atmosferă de basm, cu străluciri oglindite în întreaga încăpere și lumini diafane. Ambianța îmbrăcată într-o notă caldă și plină de detalii feerice vă va transpune în tărâmul fantastic al iernii. Angajații se vor deconecta complet de partea cotidiană a vieții și vor petrece o seară memorabilă.

Extravaganza Party
O petrecere într-o atmosferă fancy, glam, cu preparate rafinate și un decor ieșit din tiparele clasice ale petrecerilor de Crăciun. Perle, catifea și sclipiri diafane învăluite de o eleganță aparte, care vor transforma seara, pentru ca angajaii să simtă că au parte de o petrecere cu adevrat extraordinară.

Fiecare companie este unică prin serviciile pe care le oferă, prin umbrela valorilor sub care își desfățoară ativitatea, prin oamenii și echipa pe care îi are alături.
Pentru că suntem diferiți, avem nevoie de servicii personalizate. Așadar, la propunerile de oferte făcute de noi putem aduce modficările pe care vi le doriți astfel încât petrecerile de Crăciun să se plieze pe identitatea și nevoile fiecărei companii în parte.

Te invităm să descoperi mai multe despre ofertele noastre pentru petrecerile corporate de Crăciun:

Diana Chelariu
Corporate Experience Manager
M: 0740.020.425
E: diana.chelariu@littletexas.ro

Scroll to Top