Keep Your Eye On The Rib Eye

Little Texas lansează în premieră un steak în ediție limitată, din carne de vită italiană, maturată timp de 120 de zile.

Din 9 iunie, iubitorii extravagantelor gourmet vor avea ocazia unică în Iași de a savura un steak de vită, obținut prin procedeul de maturare uscată timp de 120 de zile.
Inițiativa Head Chef-ului Marian Zăncianu continuă politica Little Texas de a oferi clienților săi experiențe gastronomice unicat.

Rib-Eye (cu os) este o piesă din regiunea intercostală și e una din cele mai savuroase părți ale vitei, datorită fibrei grase care o străbate și a osului care îi dă un gust deosebit.
Maturarea îndelungată ofera steak-ului o aromă puternică și intensă.

Friptura, pregatită în sange în cuptorul special pe cărbuni, este servită cu sparanghel, doua sosuri la alegere și un pahar de vin rosu, Cabernet Sauvignon produs în Italia (Casa Vinicola Bennati, Gadum, Cabernet Sauvignon).
Piesele de Rib Eye maturat 120 de zile sunt în ediție limitată și vor fi servite pe bază de rezervare.

Rezervări: 0741.740.740.

Scroll to Top

Prin continuarea utilizării acestui site vă exprimați accordul pentru utilizarea cookie-urilor. mai multe informații

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă folosi o experiență de navigare mai bună. Prin continuarea utilizării acestui site sau prin apăsarea butonului Accept vă exprimați accordul pentru utilizarea cookie-urilor. Daca nu sunteți de accord, vă puteți schimba setările browserului pentru a bloca cookie-urile.

Închide