Good friends, Good food, Good mood

Howdy dear friends,

Vineri, 29 Septembrie 2017, ora 18.30, Little Texas vă invită la cea de-a 10 a ediție a serilor speciale, “Friendly Evenings”. Evenimentul va avea loc în Alamo Ballroom, locul ideal pentru o seară însuflețită de o companie plăcută.

Elementul special este definit în această ediție de incursiunea gastronomică și oenolgică prin minunata Italie, de care veți avea parte pe parcursul întregii seri.

Zona Montalcino, se numără printre numele de referință în rândul cunoscătorilor de vinuri. Villa Le Prata ne va turna în pahare istoria, tradiția și experiența din spatele unor vinuri extraodinare, în care pasiunea și cunosțințele se împletesc armonios în buchete surprinzătoare, care vă vor încânta papilele gustative.

Pentru o experiență autentică, verticala Brunello di Motalcino va fi compeltată de savuroasele preparatele impregnate de gustul rafinat al Italiei, pregătite de Chef Marian Zăncianu, alături de echipa de bucătari Little Texas.
La eveniment vor fi prezenți și proprietarii Villei Le Prata, împreună cu Președintele OSR Marian Timofti și somelierii Little Texas.

Meniul evenimentului
Starter
Carpaccio de vită
File de vită, salată mixtă, carpese, fenicul, parmesan.

Middle Course
Ton cu orez negru și mix de semințe de in, de susan și fulgi de migdale.

Main Course
Vită de Brazilia cu sos brie, tagliatele cu spanac și trufe.

Accesul la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație. Prețul unei invitații pentru o singură persoană este de 160 lei (300 lei pentru două persoane) și include 3 feluri de mâncare și vin asociat fiecărui preparat.

Rezervări la numarul de telefon: 0741.740.740.
Partener al evenimentului: Villa Le Prata

Scroll to Top