Friends Giving

La Little Texas, Thanksgiving este una din sărbătorile de suflet. Și ne-am bucura dacă ar fi trăită de către toți clienții noștri la adevărata intensitate a valorilor și aspectelor în jurul cărora a fost constituită. Latura emoțională și acțiunile pe care le promovează ziua de Thanksgiving sunt unele dintre cele mai frumoase fundamente pe care se consolidează relațiile din viața noastră.

Familie, prietenie, recunoștință, timp petrecut împreună, momente pentru sufletul nostru, gânduri bune, gesturi frumoase, bunătate.
În perioada 22 – 26 Noiembrie vă așteptăm în restaurantul nostru pentru a sărbători alături de persoanele cărora doriți să le spuneți un “Mulțumesc” pentru diferite motive. Noi am pregătit un meniu special pentru aceste momente, astfel încât să vă oferim cadrul necesar unei experiențe care va aduce
momente frumoase și amintiri de suflet.

Ia-ți persoanele dragi și suprinde-le cu o masă plină de bunătăți pregătite cu dragoste, asemenea unui prânz sau a unei cine în familie.

Puteți savura următoarele preparate:

TURKEY MUSHROOM CREAM SOUP (400 g, 50 g)
Supă cremă de hribi, cu o textură catifelată și arome intense, asezonată cu bucățele din piept de curcan pregătit pe grill, servită cu crutoane.

AUTUMNY TOMATOES SOUP (400 g, 50 g)
Supă cremoasă de roșii, infuzată cu busuioc și echilibrată cu un strop de arome tomnatice, servită cu crutoane.

FRIENDLY MUSTARD TURKEY WINGS (700 g)
Aripi de curcan aromate, pregătite la cuptor, într-un sos delicios de muștar și ciuperci, servite alături de porumb și usturoi copt.

TURKEY BURGER (300 g)
Chifla pufoasă home made, piept de curcan suculent gătit sous vide, mix de salată, roșii, totul asezonat cu sos tartar.

AMERICAN PUMPKIN PIE (220 g)
Plăcintă cu dovleac, delicios aromată cu ghimbir și scorțișoară, servită cu înghețată de vanilie.

Scroll to Top