Mise en place feeric într-o grădină departe de agitația orașului, lumânări, flori, răcoarea dulce a serilor de vară, un meniu misterios gândit în cele mai mici detalii de chefii noștri, vinuri ce poartă semnătura unor crame premium, atent selecatate de somelierii locației noastre, toate acestea completate de o companie bună.

Libertatea de a alege cum să ne bucurăm de viață și de ceea ce ne oferă ea este una din beneficiile care derivă din statutul de independență. Independența exprimată sub toate formele ei, sub toate bucuriile și culorile.

DATA: 8-9 Iunie 2018

LOCAȚIE: Little Texas Iași

DESPRE:

Scopul principal este acela de a crea o experiență socială, ancorată în realitatea contextului de viață specific familiilor de copii cu abilități înalte.

Dupa o saptamana plina meriti momentul tau de relaxare, asa cum iti place tie: apus, vin rose, parfum de liliac, o cina care sa-ti rasfete papilele gustative si un concert live Soul Serenade ce umple intreaga gradina.

Astfel te vom astepta vinerea aceasta, 4 mai, ora 19, sa inauguram impreuna deschiderea terasei din gradina Little Texas.

Lasa-ti grijile, obiectivele smart, bugetele previzionate, update-urile de pe social media si planurile pe quartere deoparte. Ia-ti in schimb cei mai buni prieteni si rezervati-va coltul preferat la 0741 740 740 sau restaurant@littletexas.ro.

Little Texas va organiza pe 22 Aprilie, începând cu ora 17:00, cea de-a 3-a ediție a evenimentului Wine Lovers. Anul acesta ne vom delecta cu vinuri spumante și rosé de la crame consacrate. Pregătim o atmosferă relaxantă, perfectă pentru o seară de discuții captivante și vinuri bune.

Pe 8 Martie, ora 19:00, în sala Glen Rose Ballroom, Little Texas celebrează femeia și esența acesteia printr-o petrecere cu experiențe emoționante, unite sub conceptul “Because she’s perfect”. Ne-au inspirat multitudinea definițiilor atribuite femeii, emoțiile pe care ele reușesc să le transmită și frumusețea lor.

Miercuri, 14 Februarie 2018, începând cu ora 19:00 ne dăm întâlnire la Little Texas, în Glen Rose Ballroom pentru a sărbători iubirea sub o ploaie de stele.

Little Texas organizează în zilele de 5 – 6 și 12- 13 Februarie 2018 “Școala vinului”. Un concept care se adresează celor ce vor să fie inițiați în arta servirii, degustării și asocierii vinului.

Sărbătoare românească împletită cu bucurie texană.

Plecând de la ideea de unitate în diversitate și pasiune pentru mâncare, de Ziua Națională a României ne-am reinventat și de data aceasta și am pregătit un burger românesc, care să reflecte pasiunea culinară a poporului român, iubitor de preparate cu gust intens și arome autohtone.


Scroll to Top