Dragi clienți,

Pe 22 Martie vom redeschide larg ușile restaurantului nostru. Facem loc noului și lăsam vechiul să sublinieze frumusețea evoluției, păstrând în esență alegoria valorilor care ne-au definit de-a lungul timpului: inovație, tradiție și unicitate.
A fost un proces complex, gândit în cele mai mici detalii, menit să aducă o infuzie de nou și contemporan în experiențele Little Texas, iar noi spunem că rezultatul este pe măsura efortului depus.
Vă așteaptă un nou ambient cu elemente arhitecturale care ne poartă până peste Ocean, direct în inima celei mai cosmopolite zone americane – Manhattan.
Noul meniu va oferi experiențe incomparabile, definite de gastronomia unei Modern & American Cuisine. Un fusion a două lumi bogate în gust și texturi, în concepte și forme de exprimare.
Pentru cei dornici să savureze o selecție din prepratele noi, avem pregătit un Tasting Menu care va fi valabil toată luna, cu rezervare prealabilă cu cel puțin cu 24h înainte.

Tasting Menu

Cheesy Bites
Cuburi de cașcaval învelite în panko și tortilla, servite cu sos salsa home-made.
Wine Pairing: Carastelec, Friza, sec

Texan Bites
Tapas din chipsuri home-made cu guacamole și humus.

Salmon Gravlax
Somon gravlax pregătit in-house, servit cu tortillas home-made și sos de smântână cu hrean.

Veggie Crush Salad
Bol cu mix de salată, avocado, tapioca, roșii cherry, apio, castraveți și morcov servit alături de vinaigrette de zmeură.
Wine Pairing: Gramma, Aligote, sec

Fresh Pasta
Home-made ravioli umpluți cu brânză ricotta și spanac, serviți cu sos fin de vin alb, unt și salvie.
Wine Pairing: Vinarte, Cuvee D’Excellence, Riesling & Sauvignon Blanc, sec

Stuffed Burger
Chiflă home-made umplută cu carne taco de pui și de vită, fasole, cheddar, salsa de roșii și ardei iuți, gratinată și servită pe pat de salată, împreună cu cartofi prăjiți.
Wine Pairing: Vinarte, Prince Mircea, Merlot, sec

Memphis Tenderloin
Mușchi de vită pregătit sous-vide și rumenit în cuptor, servit alături de piure de cartofi cu sfeclă roșie și sos de hrean.
Wine Pairing: Vinarte, Nedeea, Fetească & Negru de Drăgășani & Novac, sec

Desert Surpriză

Preț fără Wine Pairing: 120 lei
Preț cu Wine Pairing: 200 lei

Pentru mai multe detalii și rezervări: 0741.740.740.

Iubirea merită să fie celebrată în fiecare zi, însă data de 14 Februarie este cu atât mai specială cu cât marchează universalitatea acestei forme de exprimare și de trăire. Poveștile care se transmit de-a lungul vremii au puterea de a transforma oameni și locuri în legende. Suntem protagoniștii propriei noastre povești, ai propriilor decizii, ai cotidianului pe care îl parcurgem fără oprire cu fiecare minut care trece, dar uneori avem nevoie sa străbatem o altfel de călătorie. Fascinantă, misterioasă, aproape de inimaginabil. Captivantă și în egală măsură, unică.

Continuăm să ne reinventăm. Ne place să ne autodepășim și să oferim clienților noștri ocazia de a trăi altfel de experiențe.

Mise en place feeric într-o grădină departe de agitația orașului, lumânări, flori, răcoarea dulce a serilor de vară, un meniu misterios gândit în cele mai mici detalii de chefii noștri, vinuri ce poartă semnătura unor crame premium, atent selecatate de somelierii locației noastre, toate acestea completate de o companie bună.

Libertatea de a alege cum să ne bucurăm de viață și de ceea ce ne oferă ea este una din beneficiile care derivă din statutul de independență. Independența exprimată sub toate formele ei, sub toate bucuriile și culorile.

DATA: 8-9 Iunie 2018

LOCAȚIE: Little Texas Iași

DESPRE:

Scopul principal este acela de a crea o experiență socială, ancorată în realitatea contextului de viață specific familiilor de copii cu abilități înalte.

Dupa o saptamana plina meriti momentul tau de relaxare, asa cum iti place tie: apus, vin rose, parfum de liliac, o cina care sa-ti rasfete papilele gustative si un concert live Soul Serenade ce umple intreaga gradina.

Astfel te vom astepta vinerea aceasta, 4 mai, ora 19, sa inauguram impreuna deschiderea terasei din gradina Little Texas.

Lasa-ti grijile, obiectivele smart, bugetele previzionate, update-urile de pe social media si planurile pe quartere deoparte. Ia-ti in schimb cei mai buni prieteni si rezervati-va coltul preferat la 0741 740 740 sau restaurant@littletexas.ro.

Little Texas va organiza pe 22 Aprilie, începând cu ora 17:00, cea de-a 3-a ediție a evenimentului Wine Lovers. Anul acesta ne vom delecta cu vinuri spumante și rosé de la crame consacrate. Pregătim o atmosferă relaxantă, perfectă pentru o seară de discuții captivante și vinuri bune.

Pe 8 Martie, ora 19:00, în sala Glen Rose Ballroom, Little Texas celebrează femeia și esența acesteia printr-o petrecere cu experiențe emoționante, unite sub conceptul “Because she’s perfect”. Ne-au inspirat multitudinea definițiilor atribuite femeii, emoțiile pe care ele reușesc să le transmită și frumusețea lor.


Scroll to Top