4th of July, Little Joys of Life

Libertatea de a alege cum să ne bucurăm de viață și de ceea ce ne oferă ea este una din beneficiile care derivă din statutul de independență. Independența exprimată sub toate formele ei, sub toate bucuriile și culorile.

La Little Texas sărbătorim și anul acesta ziua de 4 Iulie în spiritul specific și autentic texan. Cum altfel decât cu un meniu creat special pentru a oferi una din acele mici bucurii ale vieții – savoarea și unicitatea unui răsfăț gastronomic inspirit de bunătățile Texasului.

Îți pregătim o experieță unică în locația noastră, care pentru 3 zile va fi îmbrăcată în haine de sărbătoare și va fi învăluită de atmosfera festivă a zilei de 4 Iulie.

P.S. Am pregătit o surpriză dulce pentru toți clienții noștri. O găsești în coșulețul de la intrarea în grădină.

Specialități:

Brisket 96 lei
350g / 150g
Specialitate autentic americană, pregătită după rețetă originală. Un barbeque de vită wagyu, suculent și aromat, servit alături de mix de salată, porumb și legume pe grătar.

All Cooked Up Smoked Duck 150 lei
2kg
Rață întreagă, gătită în vas special alături de sfeclă roșie, morcovi și cartofi. Un preparat , perfect pentru o masă de familie.
Recomandată pentru 4 persoane.

Mousse de Yuzu 25 lei
120g
Un desert special, cu mousse de ciocolată albă, piure de yuzu, frișcă și flori comestibile, care te surprinde cu aromele fresh și textura aerată.

Tequila Lime Tart 22 lei
150g
Un dulce îndrăzneț, clasic și în același timp neconformist, o tartă cu cremă de ciocolată albă, lime și tequila.

Rezervă-ți experiența: 0741.740.740.

Scroll to Top